Minusta

Olen Teemu ”TB” Lampinen, Notski Median perustaja ja tällä hetkellä myös ainoa työntekijä. Notski Medialla työtehtävinäni on valokuvaus, kuvien käsittely, musiikin miksaaminen ja masterointi.

Ennen kuin aloitin yrittäjänä, työskentelin ensin kiinteistönhoitaja, järjestyksenvalvoja ja viimeisimpänä yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, mikään edellä mainituista ei koskaan tuntunut omalta. Edellisistä töistäni kumminkin opin todella paljon asiakaspalvelu taitoja. Kuitenkin jo nuoresta pojasta asti musiikin tekeminen ja valokuvaaminen oli osa minua, joten viimeisimmän lyhyeksi jääneen työsuhteen jälkeen päätin tehdä haaveistani totta ja perustin Notski Median.
Vapaa-ajalla harrastan aktiivisesti kuntosalilla käyntiä sekä golfia. Molemmat harrastukseni toimivat minulle jonkinlaisena henkireikänä kaikelle stressille ja muulle kiireelle.

Olen mielestäni rehti ja suoraselkäinen mies, sanon aina asiat suoraan ja arvostan suoraa puhetta.

Olen aina ajoissa ja teen työni alusta loppuun asti kunnolla. Olen myös muiden mielestä todella mukava ja leppoinen kaveri, jolta löytyy mahtava huumorintaju. Kanssani on kuulemma helppo tulla toimeen.

Minulle asiakastyytyväisyys on todella tärkeää, minut tunnetaankin ystävällisestä sekä nopeasta palvelusta.
Jos mietit, mistä lempinimi ”TB” tulee, se juontaa pitkälle suurin piirtein teinivuosille. Sen tarkemmin en muista mistä ja miksi minua alettiin ”TB” nimellä kutsua, mutta sillä minua on melkein aina kutsuttu ja sinäkin voit kutsua.